



# NETWORK-HCR Conference 2021

#### 10TH & 11TH DECEMBER, 2021 FRIDAY & SATURDAY 9:30 AM - 7 PM

Time (IST)	Topic	Speakers
9.30 - 10:00 AM 30 mins	Keynote Speaker	Jyotsna Uttamchandani, Executive Director - Syska
10:00 - 10:50 AM 50 mins	Build Your Journey with OwnTrail	Rebekah Bastian, Founder & CEO, OwnTrail
11:00 - 11:50 AM 50 mins	The Legal and Finance of Investing Masterclass	Anisha Patnaik, Ankita Vashishtha, Jayaroopa Jeyabarathi
12:00 - 12:50 PM 50 mins	Evolving E-Commerce Trends with HSBC	Shayak Mazumder, Utsav Agarwal, Akshay Ghulati, Anuj Kanwar
1:00 - 1:30 PM 30 mins	Speed Networking	
1:30 - 2:00 PM 30 mins	Lunch	
2:00 - 2:50 PM 50 mins	The Power of Relationship Capital	Deeksha Ahuja, Suman Chugani
3:00 - 3:30 PM 30 mins	HSBC - Beyond banking with Zoho	Deeksha Ahuja, Eashita Maheshwary, Anuj Kanwar
3:30 - 4:10 PM 40 mins	Stormers I The World of D2C	Somdutta Singh, Sathya Ramaganapathy, Deep Bajaj, Naiyya Saggi
4:20 - 5:10 PM 40 mins	Women in Emerging Tech	Sonny Mohanty, Vishakha Singh, TBA
5:10 - 6:00 PM 50 mins	The Road Ahead at Encubay	Amit Grover, Anishkaa Gehani, Avneet Kohli, Deeksha Ahuja, Eashita Maheshwary, Saroj Shayinee Pathak
6:00 - 6:45 PM 45 mins	Speed Networking	

18+ HOURS OF VIRTUAL NETWORKING



# NETWORK-HCR Conference 2021

#### 10TH & 11TH DECEMBER, 2021 FRIDAY & SATURDAY 9:30 AM - 7 PM

Duration	Topic	Speakers
9:30 - 10:00 AM 30 mins	Keynote Speaker	Ankiti Bose, Deeksha Ahuja, Eashita Maheshwary
10:00 - 10:30 AM 30 mins	The Magic of a Baton with Shalini Vadhera	Shalini Vadhera, Founder, Ready Set Jet
10:30 - 11:00 AM 30 mins	The Ready Set Jet Funding Journey - Encubay Angel Network	Shalini Vadhera, Sushma Kaushik, Disha Kapadia, Aarti Gupta, Aarti Sinha, Ritu David, Nathasha Kumar
11:00 AM - 1:00 PM 120 mins	Pitch It 3.0 - Spot Funding	StrongHer Capital, Encubay Angel Network, TBA
1:00 - 1:30 PM 30 mins	Speed Networking	THE STATE OF THE S
1:30 AM - 2:00 PM 30 mins	Lunch	
11:00 - 1:00 PM 50 mins	Women in Health	Adonica Shaw, Evelyn Immnauel, Natalie Forest, Snigdha Kumar
2:00 - 3:00 PM 50 mins	Women in Fintech	Deepika Jaikishan, Anisha Dossa, Aarti Sinha
4:00 - 5:00 PM 50 mins	Nuances of Building a Global Community	Deeksha Ahuja, Naimeesha Murthy, Neha Bagaria, Rebekah Bastian
5:00 - 6:00 PM 50 mins	The Global Landscape for Businesses	Amit Grover, Nicole Denholder, TBA
6:00 - 6:45 PM 30 mins	Speed Networking	

18+ HOURS OF VIRTUAL NETWORKING

### **NETWORK-HOR** Conference 2021

GLOBAL NETWORKING CONFERENCE BY



StrongHer

## **Connect with Encubay & Drive Networking Beyond Boundaries**



partners@encubay.com



www.encubay.com/network-her

10th & 11th December, 2021 **Friday & Saturday** 

### **OUR PARTNERS**

























































